13 Ekim 2013 Pazar

Google yeni Spam tespiti ile arama kalitesi artar diyor.

Tüm E-çözümler projektör |





SpamMatt Cutts, arama kalitesi üzerinde çalışan bir Google mühendisi Google "spammy sayfada içerik" sıralamasında son derece Google arama dizinindeki önlemeye yardımcı olmak için yeni bir spam algılama Sınıflandırıcısı son yayımladı Google Blog yazdı. Bu bir sürpriz olarak gelir, Matt, Google arama kalite çabalarını 2011 yılında adım söyledi.


Google bir "hafif uptick" spam son aylarda görmeye dayalı yeni Sınıflandırıcısı tanıtıldı Cutts dedi. Matt Cutts beş-yıl öncesine göre spam oranlarda "daha az" aynı derecede-in şimdi, ancak son aylarda yarısıdır, Googlenın sonuçlarını etkileyen spam hafif bir artış olmuştur dedi.


Yeniden tasarlanmış belge düzeyi Sınıflandırıcısı özellikle zor Google arama dizininde çarpışmaya sayfada spam için yapacaktır. Matt Cutts açıkladı, "yeni Sınıflandırıcısı örneğin tek tek web sayfalarında spam algılama daha iyi, spam kelime tekrarlanır ? sıralama ifadeler junky, otomatik, otomatik olarak teşvik blog yorumlarında görmek eğilimindedir." Ayrıca, Google da "radikal geliştirilmiş" Cutts algılama yöntemleri siteleri kesmek ve onlar değerlendiren"öncelikle başkalarının içeriği ve orijinal içerik, düşük seviyelerde sitesine kopyalayın sitelerini etkileyen bir değişiklik de dahil olmak üzere daha düşük seviyeleri spam sürücü yardımcı olmalıdır birden çok değişikliği" dedi.


Ayrıca, Matt Google "içerik çiftlikleri," düşük kaliteli içeriğe sahip siteler için daha fazla dikkat edecek dedi. Google, ne güncelleme SEOlar adında, Mayıs günü, hangi düşük kaliteli içerik siteleri Googlenın ilk bıçaklama tanıtıldı. Bu yüzden hazır olun içerik toplayan ve o şekillendiriyordu bir site varsa, ne olursa 2011 Google bültenleri tarafından isabet edebilir. Matt Cutts ve Google sözü "daha da güçlü işlem içerik çiftlikleri ve siteleri spam niteliğinde e ya da düşük kaliteli içeriği öncelikle oluşur."


Daha fazla bilgi için bkz: Google Blog ve ilgili haberler Techmeme üzerinde.


İle ilgili konular: Kanal: SEO | Google: SEO | Google: Webde arama | : Google Web Yöneticisi Merkezi | Son Haberler


@sengineland izle





Merhaba @barry ve herkes. Ben İtalyanım ve bazı dikey arama motoru (Google CSE) ile yazı toplayıcı var. Benim siteler (expecially Ricette20.it) neredeyse vurmak MayDay tarafından.


Şimdi biraz soru: basın açıklamaları ile bu SERP devrim titremeye gerekir tüm site? Yinelenen içerik % 80-90 var. Öyle değil mi?


Bilmek istediğim çoğu katılacak işletmeler için dönüşüm oranlarını "spammy sayfada içerik." Eğer yukarıdaki taktik katılıyor sonra onlar gerçekten hiç kendi seyirci için yararlı değildir. Ne ben benim müşteri için stres tabii anahtar kelimeler için SEO, ama gerçek, eğitim bilgi veren önemlidir, ve zamanında ve uygun çözümler sonuçta ne kar artışı ve mutlu ve sadık müşteriler yaratmak olmasıdır.


Bilinçli bir yorum araştırma sunamıyoruz, insan doğasına rağmen olabilir ki hafif bir baskının eğri düşünmeme yol açacak. Kesinlikle yapardım eğer ölçüde bir arama motoru vardı. Benim olsaydı, elbette kendi malzeme lehine. Sonuçlar çarpık Eğer dürüst olmak gerekirse benim için bir şey fark eder. Yere çekişti için daha büyük bir sorun vardır.


Boş içerik hepsini biliyorsun web siteleri her aramada yüksek gibi görünüyor. Müzik en sık rastlamak bir. Gözden geçirici bilgi, değil bir grup adı, bir CD tittle ve bana bir daha gözden geçirme için ilk olabilir bir düğme içeren bir şablon arıyorum! Neden boş siteler çok yüksek rütbe?


Hiçbir şey ama orijinal siteden daha yüksek içerik, sonra rütbe kazımak daha kötü siteleri. Yaralanmalara hakaret eklemek için siteleri Google Adsense reklamları ile paketlenir. Bu büyü yapmışlar. Sanki ben dahil, bazı Google her iki tarafın ortasında karşı oynuyor!


Daha fazla en iyi haberleri


Daha fazla haber özetleri görmek


Daha fazla özellik görün


Daha fazla sütun görmek


Bkz: daha fazla nasıl yapılır


5 Yolları PPC-ebilmek yapmak a daha akıllı pazarlamacı


Bing yerler genişletir Kanada, Birleşik Krallık


Oturaklı verir iPhone kullanıcıları gerçek zamanlı öneriler & Rolls Out 2 yeni arama özellikleri


Nasıl Google Hummingbird etkisi bağlantılar olacak? İşte 6 yolu


En düşük fiyatlar SMX Sosyal Medya Pazarlama için bitiş tarihi: Cuma


Google denize indirmek sıralaması sitelerden Mugshot durdurmak Fix: Googlenın MugShot algoritması


Penguen 5, ile penguen 2.1 Spam filtreleme algoritması, şimdi canlı


@sengineland izle


Arama motoru Land SMX, arama pazarlama Expo konferans serisi üretir. SMX olaylar, sadece arama pazarlama başlıyoruz ya da deneyimli bir uzman sizsiniz en kapsamlı eğitim ve ağ çalışmalar - sunun.


İnternet ve dijital pazarlama deposu, ücretsiz bizim web seminerleri, teknik incelemeler ve araştırma raporları ile pazarlama arama hakkında daha fazla bilgi edinin.


Bkz: daha fazla konular


Pazarlama arazi olarak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder